PSP | Professional Service Partners

Με σύνθημα People Supporting People εστιάζουμε στο να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας, χτίζοντας συνεργασίες εμπιστοσύνης.

Προφίλ

Η Professional Service Partners μέσα από μια μακρόχρονη εμπειρία 16 ετών παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσιών στο χώρο της καλωδίωσης, της δικτύωσης και της πληροφορικής, ενώ η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς και τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, καθιστά την εταιρεία πρωτοπόρα στην ελληνική αγορά.

Δραστηριότητες

Η PSP αναλαμβάνει μία πληθώρα υπηρεσιών με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε επαγγελματίες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, με μοναδικό γνώμονα την διαρκή επένδυση σε σύγχρονες τεχνολογίες και ανθρώπινους πόρους. Εγγύηση η εμπειρία και το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εργασιών. 

Οι άνθρωποι μας

Το άρτια εκπαιδευμένο και με εξειδίκευση προσωπικό της PSP αναλαμβάνει σε όλη την επικράτεια την υποστήριξη δικτύων και συστημάτων με τη δυνατότητα real time interactive communication και άμεση πρόσβαση στα συστήματα από τους πελάτες μας.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία Professional Service Partners (PSP) ιδρύθηκε το 2005 από στελέχη με πολύχρονη εμπειρία στις δικτυακές επικοινωνίες και την υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων. Έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς εμφανίζοντας σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης και διατηρώντας μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της.

Με έδρα την Αθήνα και κέντρα υποστήριξης στρατηγικά τοποθετημένα σε όλη την Ελλάδα, δραστηριοποιείται στο χώρο παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών καλωδίωσης (cabling), δικτύωσης (networking), πληροφορικής (IT), consulting & training, ανάπτυξης έργων (project development) και απευθύνεται σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Παράλληλα, συνεργάζεται με τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και μεγάλους οργανισμούς για την παροχή υπηρεσιών πεδίου που αφορούν την εγκατάσταση και συντήρηση τηλεπικοινωνιακών υποδομών.

Βασικό μας σύνθημα η φράση “People Supporting People”, παραφράζοντας τον διακριτικό τίτλο της εταιρείας μας, υποδεικνύει την κουλτούρα μιας ομάδας ανθρώπων αφοσιωμένη στο να παρέχει την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες της, χτίζοντας συνεργασίες και όχι απλά κάνοντας πώληση.

Η τεχνική ομάδα της PSP αποτελείται από μηχανικούς πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών με χρόνια εμπειρίας στον τεχνολογικό χώρο και συγκεκριμένα σε λύσεις δικτύων, τηλεφωνίας και ασφάλειας.

Αυτή τη στιγμή απασχολεί προσωπικό 65 ατόμων που εργάζονται κυρίως στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα με την εξής οργανωτική δομή:

 • 15 άτομα είναι επιφορτισμένα με διοικητικά καθήκοντα και εμπορικές αρμοδιότητες 
 • 40 απασχολούνται στην Τεχνική Διεύθυνση (Τεχνικοί Δικτύων,  Μηχανικοί Δικτύων, Back Office agents και dispatchers, Customer Support Agents) και
 • 10 άτομα στελεχώνουν το call-center της εταιρείας παρέχοντας τηλεφωνική υποστήριξη σε πελάτες και συνεργάτες.

Γιατί να μας επιλέξετε

Η PSP παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για δίκτυα και υπηρεσίες μηχανογράφησης σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη σχεδίαση, εγκατάσταση και την πλήρη υποστήριξη δικτύων και συστημάτων, βασιζόμενη σε σύγχρονες τεχνολογίες και απλοικές μεθόδους υλοποίησης.

O σχεδιασμός των λύσεων και η υλοποίηση των έργων γίνεται με βάση τα διεθνή standards και τις πιο πρόσφατες μεθόδους ασφάλειας και διατήρησης των δεδομένων.

Στους πελάτες μας παρέχεται ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων (Jira Service Desk) από το οποίο παρακολουθούνται λεπτομερώς οι εργασίες υποστήριξης, παρέχονται αναλυτικά report και φυλάσσονται ξεχωριστά τα συμβόλαια και εγχειρίδια χρήσης των πελατών μας.

 • Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό
 • Επενδύσεις σε σύγχρονες τεχνολογίες
 • Πανελλαδική υποστήριξη 24×7
 • Ανάπτυξη εφαρμογών σε υπηρεσίες
 • Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εργασιών
 • Υποστήριξη υποδομών και συστημάτων

Δραστηριότητες της Professional Service Partners

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς τομείς που αφορούν:

 • την σχεδίαση, εγκατάσταση και υποστήριξη σύγχρονων δικτύων και συστημάτων με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις και μεγάλες εταιρείες
 • την παροχή υπηρεσιών τεχνικών – μηχανικών στο πεδίο (Field Service Management), με σκοπό την υποστήριξη υποδομών, συστημάτων αλλά και τελικών καταναλωτών.

Στην PSP μας αρέσει να είμαστε πρωτοπόροι για αυτό και επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονες τεχνολογίες και ανθρώπινους πόρους. Πιο συγκεκριμένα:

 

 • Διαθέτουμε έμπειρη ομάδα η οποία αναλαμβάνει την μελέτη και σχεδίαση τεχνικών λύσεων που προσαρμόζονται στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη.
 • Υποστηρίζουμε πανελλαδικά τους πελάτες μας 24 Χ 7 επεμβαίνοντας άμεσα απομακρυσμένα (ή φυσικά όπου είναι απαραίτητο) για την επίλυση προβλημάτων και παρέχοντας λύσεις για νέες λειτουργικότητες και επεκτάσεις.
 • Διαθέτουμε τμήμα ανάπτυξης εφαρμογών με σκοπό να προσαρμόζουμε και να επεκτείνουμε υφιστάμενες υπηρεσίες ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας
 • Έργα και δραστηριότητες καταχωρούνται και ελέγχονται από ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εργασιών με σκοπό το σωστό προγραμματισμό και ενημέρωση του τελικού αποδέκτη

Οι άνθρωποί μας

Η διοικητική ομάδα της PSP αποτελείται από έμπειρα στελέχη στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, δικτύων και υπηρεσιών:

team 1

Γρηγόρης Γκαλονάκης

Διευθύνων Σύμβουλος
Ιδρυτικό και διοικητικό μέλος της PSP από το 2004. Απόφοιτος του ΑΠΘ από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ασχολείται από το 1995 με δίκτυα υπολογιστών και τηλεφωνικά κέντρα. Κατέχει πιστοποιήσεις της Cisco, Siemens, Sangoma και άλλων εταιρειών γύρω από την ασφάλεια δικτύων και μεταφοράς δεδομένων.

team 2

Σπύρος Μπακογιάννης

Οικονομικός Διευθυντής
Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ανέλαβε την οικονομική διεύθυνση της PSP το 2015 έχοντας ήδη αρκετά χρόνια εμπειρίας στην διαχείριση τεχνικών υπηρεσιών και logistics.

team 6

Θέμης Γεροντίδης

Τμήμα Καλωδιακών Υποδομών
Απόφοιτος ΤΕΕ από το τμήμα Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων και Βιομηχανικών χώρων, κάτοχος επαγγελματικής άδειας 'Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου Α’ Ειδικότητας'. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2015 έχοντας ήδη πολυετή εμπειρία σε καλωδιώσεις ασθενών ρευμάτων που περιλαμβάνει δίκτυα χαλκού και οπτικών ινών.

team 4

Γιώργος Ευθυμίου

Διεύθυνση Τεχνικών Πεδίου
Απόφοιτος του Τ.Ε.Ε τμήματος Ηλεκτρονικών, κατέχει πιστοποιήσεις δομημένης καλωδίωσης και οπτικών ινών. Έχει αναλάβει ως υπεύθυνος συντονιστής των εργασιών πεδίου για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους από το 2018, έχοντας συνολικά πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στις μελέτες και εγκαταστάσεις καλωδιακών υποδομών.

team 5

Ρίτσα Κόφφα

Τμήμα Προγραμματισμού Εργασιών και Επικοινωνίας
Έχει φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ολοκληρώνοντας το Παιδαγωγικό τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2014, αναλαμβάνοντας το Call Center της PSP με αντικείμενο τον προγραμματισμό των εργασιών και την επικοινωνία με τους συνδρομητές τηλεπικοινωνιακών παρόχων.

ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η εταιρεία μας αναζητά προσωπικό για τη θέση του ‘Τεχνικού Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών’ Λεπτομέρειες για την θέση εδώ: https://psp.gr/kariera/  
Holler Box