Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

PsPPsPPsP

Μάθετε Περισσότερα

Στρατηγικές Συνεργασίες

Η PSP, έχει αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές (vendors), προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης πληροφοριακών υποδομών και τηλεπικοινωνιών, όπως τεχνολογίες πρόσβασης: ADSL, WiFi, WiMAX, MetroEthernet, λύσεις Συνάθροισης και Κορμού | Aggregation/Core Networks, Data Center Facilities και δικτυακών λύσεων Νέας Γενιάς – Next Generation Networks.

Η PSP αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη των μεγαλύτερων διεθνών κατασκευαστών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και συνεργάζεται στενά μαζί τους για την προώθηση των προϊόντων τους και τη δημιουργία λύσεων που προορίζονται για την αγορά

CISCO SYSTEMS PREMIER CERTIFIED PARTNERS

Η PSP είναι “Cisco Premier Certified Partner”. Προσφέρει πανελλαδικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα Cisco που αφορούν λύσεις και εγκαταστάσεις σε:

Unified Communications (Advanced Unified Communications Specialization)

Network Security (Advanced Security Specialization)

Routing & Switching (Advanced Routing & Switching Specialization)

Wireless LAN (Advanced Wireless LAN Specialization)

JUNIPER NETWORKS

Η JUNIPER NETWORKS σχεδιάζει υψηλής απόδοσης δικτυακά προϊόντα και τεχνολογίες  που απευθύνονται σε Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους, Ιδιωτικές και Δημόσιες Επιχειρήσεις, όπου οι ανάγκες απαιτούν ασφαλείς και ταχύτατες μεταγωγές δεδομένων

ANDTEK BRONZE PARTNER

Η ANDTEK Developer Network Partner της CISCO παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις software και προσαρμοσμένες εφαρμογές (applications) για δίκτυα φωνής και δεδομένων καθώς και για συστήματα ενοποιημένων επικοινωνιών (π.χ CISCO Unified Communications Manager). Η PSP είναι πιστοποιημένος BRONZE PARTNER της ANDTEK.

SIEMENS ENTERPRISE COMMUNICATIONS APPROVED PARTNER

 Η συνεργασία με την SIEMENS αφορά την ολοκληρωμένη παροχή λύσεων και υπηρεσιών για τηλεφωνικά συστήματα PBX και VoIP. Παράλληλα η PSP προωθεί και τις αναπτυγμένες εφαρμογές  Unified Communications της SIEMENS όπως είναι π.χ η πλατφόρμα OPEN SCAPE OFFICE που απλοποιεί τις διαδικασίες επικοινωνίας μιας επιχείρησης, κάνοντας το χρήστη πιο παραγωγικό, ενώ επιπλέον μειώνει κατά πολύ τα κόστη.

ELASTIX BRONZE RESELLER

H PSP πιστοποιηθήκε ως Elastix Bronze Reseller. Προσφέρει υπηρεσίες και προιόντα της Palosanto Solutions που αφορούν λύσεις βασισμένες σε :Elastix PBX Appliance και Unified Communications using Elastix

ENTERASYS

Η παγκοσμίου φήμης εταιρία ENTERASYS NETWORKS, θυγατρική του ομίλου SIEMENS, εξειδικεύεται στην παροχή προϊόντων και λύσεων δικτυακής υποδομής και εξοπλισμού καθώς και στην ασφάλεια των δικτύων δεδομένων. Οι λύσεις που προσφέρει η ENTERASYS NETWORKS επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να μειώνουν τις δαπάνες πληροφορικής και παράλληλα να βελτιώνουν την παραγωγικότητα τους.

MICROSOFT ONLINE SERVICES PARTNER

Η PSP είναι πλέον Microsoft Online Services Partner. Η πιστοποίηση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην PSP να παρέχει λύσεις cloud (Office 365, Windows Intune) που βασίζονται σε καινοτόμες τεχνολογίες της Microsoft και έτσι μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της νέους τρόπους πρόσβασης στις εφαρμογές που ήδη γνωρίζουν και εμπιστεύονται χωρίς να χρειάζονται επιπλέον υποδομή ή ανθρώπινους πόρους.

FUJITSU SELECT PARTNER

Η FUJITSU είναι ο τρίτος σε σειρά κατασκευαστής συστημάτων IT σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συνεργασία της PSP με την FUJITSU ολοκληρώνει την γκάμα των προϊόντων που η εταιρία προσφέρει στους πελάτες της, δίνοντας τεχνολογικά καινοτόμες και οικονομικές λύσεις για όλα τα τμήματα της Ελληνικής  Αγοράς.

NETAPP SILVER PARTNER

Η NetApp δημιουργεί ευέλικτα και πρωτοποριακά συστήματα αποθήκευσης δεδομένων. Η PSP είναι πιστοποιημένος silver partner της NetApp και αντιπροσωπεύει τα προϊόντα, παρέχοντας λύσεις αποθήκευσης (data storage), εξασφαλίζοντας τη διαχείριση, προστασία και διατήρηση των δεδομένων.

LG

Η PSP συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρία LG στον τομέα των Β2Β υπηρεσιών, παρέχοντας προϊόντα πρωτοποριακής τεχνολογίας (λύσεις ψηφιακής σήμανσης, (digital signage), δικτυακές οθόνες (network monitor) και συστήματα video conference).

BARRACUDA

Η ανάγκη για μέγιστη ασφάλεια και προστασία δεδομένων και περιεχομένου των επιχειρήσεων καλύπτεται από την PSP με τα προίόντα  της Barracuda. Οι λύσεις που προσφέρει, ενισχύουν την ασφάλεια, προστατεύοντας τις  ΙΤ υποδομές από απειλές (e-mail, web, IM, κ.λ.π),  παρέχοντας υψηλού επιπέδου  έλεγχο και παρακολούθηση.

WATCHGUARD

Η PSP συνεργάζεται με μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο της ασφάλειας δικτύων, τη WatchGuard, η οποία με τα προϊόντα και τα συστήματα που διαθέτει (firewalls,  e-mail-web security, VPN Solutions, Extensible Content Security (XCS) appliances) παρέχει σε κάθε τύπο επιχείρησης ενοποιημένη ασφάλεια και προστασία δεδομένων.

CHECKPOINT

Η Check Point είναι ένας παγκόσμιος vendor στον τομέα των λύσεων ασφαλείας, ευρύτερα γνωστός για τα προϊόντα firewall και VPN που διαθέτει. Η PSP αντιπροσωπεύει τις λύσεις της Check Point  που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας του δικτύου, των τερματικών σταθμών, την ασφάλεια των δεδομένων και τη διαχείριση της ασφάλειας

HEWLETT PACKARD

H PSP παρέχει προϊόντα και λύσεις της HP που αφορούν IT υποδομές μικρομεσαίων και μεγάλων εταιριών σε servers, workstations, notebooks και εκτυπωτές.

DELL

Τα προϊόντα και οι λύσεις της DELL (Servers, Workstations, Notebooks κ.α) είναι ευρέως γνωστά στην ελληνική αγορά. Η PSP προτείνει τα προϊόντα της DELL για ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης.

DURATEL

Η DURATEL δραστηριοποιείται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Αναπτύσσει και κατασκευάζει εξαρτήματα χαλκού και οπτικών ινών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Η PSP αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της DURATEL προσφέροντας υψηλής ποιότητας λύσεις σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους για τις υποδομές τους. 

PANDUIT

 Η PSP στον τομέα των υποδομών προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με προϊόντα της PANDUIT, την κορυφαία και πρωτοπόρο αμερικάνικη εταιρία στην δομημένη καλωδίωση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών από μικρές εγκαταστάσεις μέχρι μεγάλα Data Centers.

APC

 Η APC είναι πρωτοπόρος κατασκευαστής εξελιγμένων UPS  και συστημάτων ψύξης των δικτυακών υποδομών που προσφέρει στους πελάτες της. Οι ειδικά σχεδιασμένες λύσεις της καλύπτουν τις απαιτήσεις των μεγάλων Data Centers και παρέχουν απόλυτη προστασία. Η PSP είναι συνεργάτης της APC και προσφέρει λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της.

ALLIED TELESIS

H PSP στα πλαίσια της συνεργασίας της με την εταιρία Digital SIMA παρέχει τα προϊόντα της Allied Telesis που ειδικεύεται σε λύσεις LAN Networking και Media conversion για επιχειρήσεις και Data Centers. Επίσης ειδικεύεται σε εφαρμογές Triple Play για Internet Providers και Carriers.

ZyXEL

Η PSP συνεργάζεται με την ιαπωνική εταιρία ZyXEL, η οποία διαθέτει μια πλήρη γκάμα δικτυακών λύσεων για μικρά και μεσαία δίκτυα. Προσφέρει πολύ καλή αναλογία ποιότητας / τιμής.

 
GIGASET

H PSP στα πλαίσια της πρόσφατης συνεργασίας της με την εταιρία GIGASET, έχει την δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες τηλεφωνικές λύσεις για SMB. (Small - Medium Business)