Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

PsPPsPPsP

Μάθετε Περισσότερα

Microsoft Πιστοποίηση για την PSP Telecom & Networking

Η PSP είναι πλέον Microsoft Online Services Partner. Η πιστοποίηση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην PSP να παρέχει λύσεις cloud (Office 365, Windows Intune) που βασίζονται σε καινοτόμες τεχνολογίες της Microsoft και έτσι μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της νέους τρόπους πρόσβασης στις εφαρμογές που ήδη γνωρίζουν και εμπιστεύονται χωρίς να χρειάζονται επιπλέον υποδομή ή ανθρώπινους πόρους. Το βασικό όφελος για τους πελάτες που θα επιλέξουν λύσεις cloud είναι ότι τους επιτρέπεται να έχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες  IT πληρώνοντας κάθε φορά για ό,τι πραγματικά χρησιμοποιούν σε σταθερές μηνιαίες τιμές.

Η PSP έχει επίσης  την δυνατότητα να παρέχει και συμβουλευτικές υπηρεσίες cloud προτείνοντας σας τη βέλτιστη επιχειρηματική λύση που ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις σας και που σας δίνει τελικά μεγαλύτερη ευελιξία και στρατηγικό επιχειρηματικό πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές σας.

Τι είναι το Microsoft Office 365; 

Το Microsoft Office 365 παίρνει το πιο αναγνωρισμένο σύνολο εργαλείων παραγωγικότητας και συνεργασίας (Exchange Online, SharePoint Online and Lync Online) και τα παρέχει ως συνδρομητική υπηρεσία. Όλοι έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται με ευκολία με πρόσβαση από οπουδήποτε, να πραγματοποιούν διασκέψεις μέσω web, να μοιράζονται έγγραφα και ημερολόγια. Περιλαμβάνει κορυφαία ασφάλεια που υποστηρίζεται από τη Microsoft.

Τι είναι το Windows Intune;

Το Windows Intune απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται και διασφαλίζουν τους υπολογιστές οι επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες cloud των Windows και το λειτουργικό σύστημα Windows 7—έτσι ώστε οι υπολογιστές και οι χρήστες σας να μπορούν να λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο. 

Με το Windows Intune μπορείτε να: 

  • Βλέπετε και να παρακολουθείτε εύκολα το απόθεμα υλικού και λογισμικού της επιχείρησης σας
  • Να κρατάτε τους υπολογιστές σας ενημερωμένους
  • Να μπλοκάρετε έγκαιρα τις απειλές κακόβουλου λογισμικού