Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

PsPPsPPsP

Μάθετε Περισσότερα

Υπηρεσίες Cloud

Cisco WebEx

Ex … ερευνήστε τις δυνατότητες του οικονομικότερου εργαλείου συνεργασίας στον κόσμο!

Tο Cisco WebEx είναι στην ουσία μια υπηρεσία Web conferencing.
Παρέχεται με τη μορφή “Software As A Service” (SAAS)
Συνδέει τους ανθρώπους μεταξύ τους, όπου και αν αυτοί βρίσκονται σε ένα virtual meeting room, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία επικοινωνίας.
Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να μοιράζεται κανείς ιδέες με τον οποιονδήποτε, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.
Η υπηρεσία βασίζεται στο παγκόσμιο δίκτυο WebEx Datacenters. Ο χρήστης συνδέεται στο κοντινότερο για αυτόν δίκτυο και το δίκτυο φροντίζει από μόνο του για την καλύτερη ποιότητα επικοινωνίας με τη μέγιστη απόδοση και ασφάλεια. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται πλήρης εμπιστευτικότητα για όλες σας τις συναντήσεις.

Χρησιμοποιείται απο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Αμερικής και από άλλους παγκόσμιους κυβερνητικούς οργανισμούς τέτοιας εμβέλειας.

Για τη χρήση της υπηρεσίας WebEx, δεν απαιτείται ειδικός και ακριβός εξοπλισμός. Η μοναδική απαίτηση που έχει από τον χρήστη  είναι η πρόσβαση στο Internet με έναν browser, σε συνδυασμό με τη χρήση κάμερας και μικροφώνων.
Είναι μια web-based υπηρεσία, που χρησιμοποιείται απο οποιονδήποτε υπολογιστή με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, Mac, Linux ή Solaris), χωρίς κάποια επιπλέον εγκατάσταση.
Λειτουργεί οπουδήποτε υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (ADSL), μεγάλη ευελίξία.
Yποστηρίζεται η πρόσβαση και από Smartphones  (iphone, blackberry).
Συνδυάζει τη κοινή χρήση desktop, αρχείων ή εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο με όλους τους χρήστες, με την τηλεφωνική συνδιάσκεψη, ώστε να βλέπουν όλοι το ίδιο περιεχόμενο καθώς συνομιλούν.
Πιο παραγωγικός, γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας σε σύγκριση με την ηλεκτρονική αποστολή αρχείων.
Αύξηση παραγωγικότητας της επιχείρησης και άμεση απόσβεση (ROI)

Εφαρμογές Cisco WebEx

Για αναλυτικότερες πληροφορίες κατεβάστε το έντυπο pdf που θα βρείτε στην ενότητα Γραφείου Τύπου/Download area.

 
Microsoft Online Services Partner

Η PSP είναι πλέον Microsoft Online Services Partner. Η πιστοποίηση αυτή δίνει το δικαίωμα στην PSP να παρέχει λύσεις cloud (Office 365, Windows Intune) που βασίζονται σε καινοτόμες τεχνολογίες της Microsoft και έτσι μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της νέους τρόπους πρόσβασης στις εφαρμογές που ήδη γνωρίζουν και εμπιστεύονται χωρίς να χρειάζονται επιπλέον υποδομή ή ανθρώπινους πόρους. Το βασικό όφελος για τους πελάτες που θα επιλέξουν λύσεις cloud είναι ότι τους επιτρέπεται να έχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες  IT πληρώνοντας κάθε φορά για ό,τι πραγματικά χρησιμοποιούν σε σταθερές μηνιαίες τιμές.
Η PSP έχει επίσης  την δυνατότητα να παρέχει και συμβουλευτικές υπηρεσίες cloud προτείνοντας σας τη βέλτιστη επιχειρηματική λύση που ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις σας και που σας δίνει τελικά μεγαλύτερη ευελιξία και στρατηγικό επιχειρηματικό πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές σας.

Τι είναι το Microsoft Office 365;
Το Microsoft Office 365 παίρνει το πιο αναγνωρισμένο σύνολο εργαλείων παραγωγικότητας και συνεργασίας (Exchange Online, SharePoint Online and Lync Online) και τα παρέχει ως συνδρομητική υπηρεσία. Όλοι έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται με ευκολία με πρόσβαση από οπουδήποτε, να πραγματοποιούν διασκέψεις μέσω web, να μοιράζονται έγγραφα και ημερολόγια. Περιλαμβάνει κορυφαία ασφάλεια που υποστηρίζεται από τη Microsoft.

Τι είναι το Windows Intune;

Το Windows Intune απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται και διασφαλίζουν τους υπολογιστές οι επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες cloud των Windows και το λειτουργικό σύστημα Windows 7—έτσι ώστε οι υπολογιστές και οι χρήστες σας να μπορούν να λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο.

Με το Windows Intune μπορείτε να:

·    Βλέπετε και να παρακολουθείτε εύκολα το απόθεμα υλικού και λογισμικού της επιχείρησης σας
·    Να κρατάτε τους υπολογιστές σας ενημερωμένους
·    Να μπλοκάρετε έγκαιρα τις απειλές κακόβουλου λογισμικού