Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

PsPPsPPsP

Μάθετε Περισσότερα

Τηλεφωνικά Κέντρα/ Συστήματα Επικοινωνιών

Η PSP παρακολουθεί τις νέες τεχνολογίες στον τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών με έμφαση στα τηλεφωνικά κέντρα νέας γενιάς καθώς και στα ip τηλεφωνικά κέντρα, σε αναλογικές και ψηφιακές τηλεφωνικές συσκευές, σε ενοποιημένα συστήματα φωνής και δεδομένων (voice & data) και στη δικτύωση.

Προμηθευόμαστε προϊόντα και συνεργαζόμαστε με μεγάλους κατασκευαστές. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες, αντιπρόσωποι πωλήσεων και εγκαταστάτες προϊόντων όπως: Cisco, Siemens Enterprise Communication Systems και επώνυμων εκδόσεων Asterisk λύσεων.    

Με τις λύσεις Cisco Unified Communications μπορείτε να αποκτήσετε το πλεονέκτημα παραγωγικότητας, ευελιξίας και ασφάλειας, καθώς και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε συνεργατικά, προσαρμοστικά περιβάλλοντα εργασίας, ανεξαρτήτως πού βρίσκονται οι ομάδες εργασίας σας.

Η Siemens, κορυφαία εταιρία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, έχει δημιουργήσει την άκρως επιτυχημένη και ευρεία γκάμα προηγμένων τηλεφωνικών συστημάτων HiPath και OpenScape, τα οποία προσφέρουν όλες τις δυνατότητες τόσο της παραδοσιακής όσο και της IP τηλεφωνίας που χρειάζεται η επιχείρηση σήμερα.

Παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τηλεφωνικές λύσεις Asterisk, βασισμένες σε επώνυμες πλατφόρμες (Elastix, Twinbox κ.τ.λ).

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την αναβάθμιση, την εγκατάσταση, την παραμετροποίηση,  την συντήρηση και την υποστήριξη των συστημάτων επικοινωνιών για όλες τις επιχειρήσεις (εταιρείες, αλυσίδες καταστημάτων, μικρές μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, τράπεζες, ομίλους κ.τ.λ.).

Στόχος της PSP είναι να σας προτείνει το κατάλληλο τηλεφωνικό κέντρο με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης σας και να αναλάβει την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό του, καθώς και την συνεχή τεχνική υποστήριξη του, εξασφαλίζοντας σας την άριστη λειτουργία και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του τηλεφωνικού σας συστήματος!