Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

PsPPsPPsP

Μάθετε Περισσότερα

Προφίλ

galleryPhoto Gallery

Η Professional Service Partners (PSP) με ανθρωποκεντρικό μήνυμα επικοινωνίας το “People Supporting People”, ανήκει σε μια νέα γενιά εταιριών παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα της σύγχρονης τεχνολογίας.
 Με ευέλικτο διοικητικό σχήμα και καταρτισμένα στελέχη της αγοράς παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των δικτύων επικοινωνίας για να προσφέρει στους πελάτες και συνεργάτες της καινοτόμα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών “in time, in budget, in quality”.
Ιδρύθηκε το 2005 από στελέχη με μοντέρνα αντίληψη και πολύχρονη εμπειρία στις δικτυακές επικοινωνίες και την υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων.
Με έδρα την Αθήνα και κέντρα υποστήριξης στρατηγικά τοποθετημένα σε όλη την Ελλάδα, δραστηριοποιείται στο χώρο παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών καλωδίωσης (cabling), δικτύωσης (networking), πληροφορικής (IT), consulting& training, ανάπτυξης έργων (project development) και απευθύνεται  σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.
Παράλληλα προσφέρει  outsourcing υπηρεσίες σε Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους, Μεγάλους Οργανισμούς και Εταιρικούς Πελάτες.
Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και γνώση σε όλα τα κομμάτια των επιχειρηματικών αναγκών. Συνδυάζει την κάθετη γνώση των επιχειρηματικών αναγκών αλλά και πρωτοποριακών τεχνολογιών, παρουσιάζοντας υπηρεσίες, λύσεις και προϊόντα υψηλής ποιότητας, προσφέροντας στους πελάτες της δύο βασικά πλεονεκτήματα:
·    Διαφοροποίηση απέναντι στον ανταγωνισμό
·    Αυξημένη παραγωγικότητα με την ενσωμάτωση και χρήση της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών στις καθημερινές επιχειρησιακές διεργασίες.
Από την ίδρυσή της η PSP εξειδικεύτηκε στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε επίπεδο κεντρικών υποδομών και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης τόσο των εταιρικών όσο και των οικιακών πελατών των μεγάλων τηλεπικοινωνιακών παρόχων της χώρας. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και έχει καταφέρει να αναπτύξει ραγδαία τα μεγέθη της, έχοντας μέσο ετήσιο δείκτη ανάπτυξης άνω του 30%.
Απασχολεί προσωπικό περίπου 100 ατόμων, που συμμερίζονται πάνω απ’όλα τη φιλοσοφία της εταιρίας: να αποδεικνύει  καθημερινά ότι είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους πελάτες της, πάνω στον οποίο μπορούν να βασιστούν με σιγουριά και τελικά να τους δικαιώνει για την επιλογή τους.
Από το σύνολο των 100 ατόμων 30 άτομα είναι επιφορτισμένα με διοικητικά καθήκοντα και   εμπορικές αρμοδιότητες  και 70 απασχολούνται στην Τεχνική Διεύθυνση (Tεχνικοί Δικτύων,  Mηχανικοί Δικτύων, Back Office agents και dispatchers, Customer Support Agents).
Όλα τα στελέχη και το προσωπικό της PSP είναι ανωτέρας και ανωτάτης εκπαίδευσης με διεθνείς πιστοποιήσεις στο αντικείμενό τους. Διαθέτουν εμπειρία, ομαδικό πνεύμα και προσωπικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τους πελάτες μας στη βέλτιστη αξιοποίηση των λύσεων που υλοποιούμε.


Κάθε πρόταση της PSP διέπεται από τις θεμελιώδεις αρχές της:
Άριστη εξυπηρέτηση  και απόλυτη ικανοποίηση των συνεργατών- πελατών μας
Αφοσίωση  και συνεχής επαγρύπνηση στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών .

Παράλληλα η PSP  έχει σχεδιάσει, εγκαταστήσει και διατηρεί πιστοποιημένο κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2000, Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας.
Τα γραφεία της Τεχνικής μας Διεύθυνσης βρίσκονται στην οδό Λ. Κατσώνη 65 στους Αγίους Αναργύρους ενώ οι Διοικητικές Υπηρεσίες πρόσφατα στεγάστηκαν σε καινούριο και σύγχρονο χώρο στη Μιχαήλ Καραολή 21 στη Νέα Χαλκηδόνα.
Σήμερα η PSP  μπορεί να είναι υπερήφανη γιατί κατέχει μια ηγετική θέση στην αγορά των network integrators και outsourcers και έπεται και συνέχεια...